Image

Lumi Posibile

Admina

Piesa muzicală “Lumi Posibile” este o creație experimentală care combină elemente de new club, dark ambient și drone în armonie  cu tonalitățile apocaliptice, textura densă, și sunetele obscure care creează o atmosferă de neliniște și mister.

Armoniile piesei sunt disonante și tensionate, iar structura muzicală este neobișnuită și imprevizibilă, evocând ideea de posibilități nesfârșite și de realități alternative. Dinamicile piesei sunt dramatice și schimbătoare, oscilând între momente de calm și de intensitate extremă.

Piesa muzicală “Lumi Posibile” explorează teme queer și fantastice, evocând ideea de universuri alternative și de realități îndepărtate. Prin intermediul sunetelor și armoniilor sale, piesă creează o experiență auditivă contemplativă, invitând ascultătorul să exploreze propriile posibilități și să călătorească în lumi imaginare.

Aron Madon este artist visual, performer și în prezent are două proiecte muzicale Admina și Lili Putana, fiecare entitate este diferențiată nu numai de genurile muzicale ci și de gender performing, în amândouă viziunile politice sunt importante pentru a contura personajele. Deasemenea este membru fondator Corp. alături de Cosima Opartan și Chlorys - un colectiv independent care reprezintă persoanele care se identifică ca femei și persoanele non binare pe scena de Djing și muzica electronică, direcția platformei este să creeze o experiență de clubbing mai sigură pentru persoanele queer. Printre proiectele personale se mai număra poezii feministe, experimente audio, video și perfomance-uri de dans și teatru.