Image

O, lumi noi și stranii ce-ar fi să vină…

Redactia Lumi Posibile

🫧 În cadrul Bucharest Pride 2023, Lumi Posibile împreună cu Asociația Accept și Institutul francez vă așteaptă joi, pe 27 iulie de la ora 20:00 la o seară de ficțiune speculativă la Cinema Elvire Popesco. Lumi Posibile este un proiect care găzduiește o platformă de ficțiune speculativă (lumiposibile.ro), o serie de ateliere de artă video și câteva evenimente publice de popularizare a ficțiunii speculative ca instrument imaginativ pentru schimbarea socială.

🌝 In cadrul evenimentului vor avea loc proiecții de ficțiuni audio-vizuale ale participantxlor la atelierele Lumi Posibile, o discuție introductivă despre ficțiunea speculativă, o discuție cu autorx lucrărilor și o proiecție Les Démons de Dorothy (r. Alexis Langlois, 2021).

*titlul evenimentului este preluat dintr-un vers de Ada Eliane.

Proiecții de ficțiuni audio-vizuale ale participantxlor la atelierele Lumi Posibile 🪐

Lumi noi şi stranii – Ada Eliane

Maskar e lumjende – Aldessa

de câteva săptămâni mă tot trezesc uitându-mă la pătura de la bunica – Alessia Borangic

Caracatița – Ela Crăciun

Yesterday – Ellis

where nurture dwells – iris horomnea

Instrucțiuni de reutilizare a obiectelor de zi cu zi – Lucia Lupea

COSMOPOLITAN LIFE – Maria Mălcică

the river keeps me afloat before i can even touch it – maria marinache

LES DÉMONS DE DOROTHY

Regie: Alexis Langlois

Cu: Justine Langlois, Nana Benamer, Dustin Muchuvitz

Comedie, Dramă – Austria – 0h29 – 2021

Sinopsis :

Dorothy, o regizoare ușor leneșă, se distrează scriindu-și scenariul. Dar un telefon de la producătorul ei o oprește din râs: este timpul să nu mai facă comedii de homosexuali și să facă filme universale! Pentru a-și menține capul deasupra apei, Dorothy se refugiază în serialul ei preferat, Romy și vampirii. Din păcate, demonii ei au decis să-i facă o vizită în această seară.

Grafică 🪸 Alex Horghidan (@cumsecade)

https://www.facebook.com/events/810205777236745

Lumi Posibile este un proiect realizat de Asociația Quantic, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.